PRESS KIT

2018'in ortası

Açıklama

Heavy Metal Machines Hakkında

• Ücretsiz oynanan MOBA: 4x4 çok oyunculu ve heavy metal müzik temalı araba savaşı.
  • Alışagelmiş moba düzenine Arabalar, Heavy Metal ve Kıyamet Sonrası tema ekleyerek yeni bir soluk getirdik.
  • Sunucularımız Avrupa, Kuzey Amerika ve Güney Amerika'da bulunmaktadır.
  • MMOHuts tarafından "2018'in en iyi MOBA oyunu seçildi"
  • Yeniden Doğan Efsane: Rock ’n Roll Racing’ten Larry Huffman tarafından seslendirilmektedir.
  • Üç ana sınıftan rolünü seç: Durdurucu, Destek ve Taşıyıcı.
  • Her biri kendi özelliklerine ve geçmişlerine sahip 17 oyun karakteri. Babasının ölümünün intikamını almak için gözü kararmış bir çocuk olan Little Monster karakterinden bir kolunu ve gözünü kaybetmesine neden olan kocaman kum solucanını avlayan Çöl Diyarından bir korsan lideri olan Dirt Devil’e kadar birçok karakter.
  • Her pilotun kendine ait özel Heavy Metal temasına uygun şarkısı var.
  • Üç Korkunç Arena: Temple of Sacrifice, Metal God Arena ve Cursed Necropolis sizleri bekliyor. Ayrıca Eski Temple of Sacrifice versiyonu da oynanabilir.
  • Sadece Başlangıç: Oyunumuza durmadan yeni içerikler gelmekte. Yeni karakterler, arenalar ve oyun modları ise yolda.
  • Espor Şampiyonlukları: Oyunun e-Spor ayağını güçlendirmek için Nakit ödülleri olan güncel turnuvalar.

Videolar

Heavy Metal Machines Erken Erişim Fragmanı

Heavy Metal Machines Resmi Sürüm Fragmanı

Görüntüler

Heavy Metal Machines için çok daha fazla resim var ancak bunların senin için en kullanışlı olacağını düşündük.
Belirli isteklerin varsa lütfen bize ulaş!

Logo ve Simge

Hoplon Infotainment Hakkında

HOPLON, 2000 yılında kurulmasından bu yana çok oyunculu / ücretsiz oyunlar konusunda uzmanlaşmış bir oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. Brezilya'daki merkezi ile Hoplon, dünya çapında oyunlar yayınlayan ve tüm kıtalardaki oyunculara eğlence veren küresel bir şirkettir. Orijinal yapımlara ve oyuncularıyla saygın ilişkilere odaklanan Hoplon, bugün Brezilya'daki en büyük ve en önemli oyun şirketlerinden biridir.

Hoplon hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.hoplon.com sitesini ziyaret edin veya bizi Facebook ve Twitter üzerinde takip edin.

SORULAR
press@hoplon.com